Bitcoin Børser.

Bitcoin børser/ exchanges, endelig!

De fleste bitcoin børser lader dig gå igang uden at være ID verificeret, men dog med nogle restriktioner. Det er derfor en god ide at blive godkendt, hvis du vil handle med større beløb og/eller vil lave FIAT (almindelige penge som dollar og euro) overførsler (indskud såvel som udbetalinger). Det er en rigtig god ide, at bruge børserne til dine FIAT udbetalinger, da det er langt det billigste i gebyrer mm.

De vil have to ting. Bevis på hvor du bor, og bevis på hvem du er.

Proof of residency verifikation (bevis på hvor du har bopæl) går som smurt hvis du er forberedt 🙂 Derfor et par tips: Gå på borger.dk og lav en bopælsattest på engelsk. Det koster 80,- kr og tager 5 min, så har du den i din e-boks.dk som pdf fil. Desværre stopper det ikke her, nogle sites tager nemli ikke pdf, de vil have “scan af rigtige papirer” sendt som et .jpg billede. Suk.

Her er hvad jeg gjorde, og det har fungeret til alle godkendelser. Jeg fik min pdf i eboks. Åbnede den på min computer. Installerede en scanner app på min telefon (i mit tilfælde JotNot Pro). Åbnede den app og “scannede” den åbne pdf ved at tage billede med min telefon. Det ligner fuldstændigt et scan fra en rigtig kopimaskine. Derefter valgte jeg i JotNot, at sende det indscannede i mail som jpg fil. Bum!

Forud for det ovenstående havde jeg prøvet alle mulige andre dokumenter, som de påstod at de accepterede (det gjorde de bare ikke). Så som telfonregninger osv.

Hvis du vil have instant success med minimum bøvl. Så brug bopælsattest.

ID verifikation er heldigvis langt nemmere. Her har de i alle tilfælde været fint tilfredse med to billeder af mit kørekort (for og bag) taget med min iPhone.

Ok, NU er vi klar til Bitcoin børser.

Jeg vil anbefale flere børser. Og det vil jeg gøre fordi, der ikke er een børs, der handler med alle coins og som samtidigt har FIAT on/off ramp. Som tommelfingerregel er nye små coins kun at finde på de små børser uden ramp. De kommer så senere på de store børser, men det er jo i starten at de er billige!

Start med at opret dig på en børs med FIAT on/off, så du kan få sat godkendelsesprocessen igang. Denne kan nemt tage 14 dage, da de har MEGET travlt i øjeblikket.

FIAT on/off børser.

Bitbay : Rigtig god og overskuelig børs, hvor der er FIAT on/off ramp. De har gode svartider og meget høj oppetid for deres servere. Kan stærkt anbefales. Du kan endda udstede et debit kort fra deres site, hvor du så kan betale direkte fra dine accounts EURO balance!

 

Børser med mange altcoins og ERC20 tokens.

Kucoin: Omtrent ligeså mange altcoins som Binance. Kucoin og Binance dækker tilsammen 90% af mit behov. De to er must have! Hvis du køber kucoins egne coins, fungerer de som en slags shares. Herved får du faktisk udbetalt en del af sitets overskud som altcoins, der bliver sat på din account. Jo flere kucoins du har, jo større andel.

 

Binance : Så abosout min yngling når det kommer til altcoins. De har næsten alt, og hvad de ikke har det har KuCoin. De har lave handels omkostninger. Især hvis du køber derres egen mønt BNB og har lidt af dem stående på din account. Så kan du betale med dem og derved spare 50% af dine handelsomkostinger (som i forvejen er lave). Hvis første link ikke virker, fordi de har lukket for nye brugere så prøv dette Binance

 

Gode alternativer

Coin Exchange : Også en god, sikker og stor exchange. Jeg bruger den som supplement.

 

Jeg går i dybden med ovenstående i et senere indlæg

Skriv et svar